Barefoot svatba, elegantní i pohodlná

Be Lenka logo Be Lenka
06.08.2021
Barefoot svatba, elegantní i pohodlná

Svatba v barefoot botách? Novodobý fenomén nebo zážitek, po kterém vyměníte i ostatní boty za „bosé“?

Svatební den je kouzelný okamžik v životě dvou lidí, který mnozí z nás prožijí jen jednou. Krásně oblečení lidé, příjemná hudba, atmosféra plná očekávání. Úžasné, ne? Nic víc nepokazí radost z chůze k oltáři, než podpatky bořící se do země. I když je svatba především o radosti a smíchu, není nutné ji začít groteskně ve stylu dědeček tahal řepu v družičkovském remaku.

Kolik z Vás den po svatební zábavě mělo pocit, že stěží stojí na nohách? Odřené paty, bolavé prsty, otoky. V barefootech se budete během celého dne i noci cítit příjemně a pohodlně, Vaše prsty budou mít dostatek místa a Vaše páteř se nevyosí jen při vzpomínce na poskakování v „dvacet“ centimetrových podpatcích.

V dnešní době svatby už nejsou o konvenčnosti, ale spíše o výjimečnosti daného okamžiku. Proto novomanželé vyměňují svatby v kulturácích za svatby na louce, v parku, či ve stodole. Vyměňují tradiční kuře s broskví, půl rýže - půl hranolky za květákový steak s curry omáčkou a černou čočkou. Vyměňují nepohodlné lodičky a špičaté „lakovky“ za pohodlné barefoot boty - a přesně ty můžete koupit u nás.

Modely, které jsme vybrali na Vaši svatbu, jsou ručně šité a jejich design dodává této speciální události nádech elegance a výjimečnosti.

Kolekce i pro rebelky

První kombinací je Prime Black pro ženicha a Prime White (Prime Pink - pro romantičtější duše) pro nevěstu, u kterých můžeme nahradit klasické bílé šňůrky saténovými stuhami. Tenisky Prime jsou vhodné především k hladkým jemným šatům. Tyto tenisky jsou jako stvořené pro nevěsty rebelky, které se rozhodly vydat se méně tradiční cestou. Pokud vyměníte bílou variantu za černou, či červenou, budete nezapomenutelná nevěsta pro všechny hosty. Kreativitě se meze nekladou.

Svatba v boho stylu

Druhou variantou jsou Eazy White a Eazy Black, které krásně vyzní s ne úplně princeznovskými šaty, ale spíše s jednoduššími padavými šaty v boho stylu a pro pány s elegantními kalhoty s kratším střihem. Jednoduchost těchto bot umožňuje neuvěřitelné množství variací. Bohémský styl se pojí s přírodou, a proto i svatební výzdobu tvoří především živé květy, vysoké svíčky a přírodní materiály.

Lněné šaty a louka plná květů

Pokud jste se v těchto modelech nenašli, další možností jsou City Black a City Sand, které by se nejlépe hodily na svatbu na louce, ideálně k lněným šatům a svatební hostině ve staré stodole s tisíci světýlek s košatou svatební kyticí z lučních květů

Řecká bohyně, do zlata obutá

Zatímco předešlé varianty byly vhodné i na jarní či podzimní svatbu, další alternativou jsou naše sandálky Grace Gold, které ocení nevěsty v nejteplejších dnech roku. Jednoduchý, nadčasový design je lehce kombinovatelný s jakýmkoliv typem šatů. Pokud chcete být řeckou Afroditou, model Grace je tím pravým.

Možná jste si mysleli, že největším benefitem těchto bot je to, že jsou extra pohodlné. Tou nejlepší věcí je ale to, že je můžete nosit i po svatbě! Do práce, do města, do přírody, na dovolenou. Všude budou vypadat skvěle. Nebudou to ty jednorázovky, které si obujete v jeden speciální den, a potom se je budete snažit střelit na různých bazarech. Budou to boty, které Vám budou připomínat Váš nezapomenutelný svatební den, a prožijete s nimi ještě mnoho krásných momentů

Přihlaste 10% se k odběru našeho newsletteru

a získejte 10% slevu na Váš první nákup, exkluzivní nabídky a nejnovější informace.

Zajímají mě

Kliknutím na "PŘIHLÁSIT" souhlasíte se zařazením vaší emailové adresy do databáze provozovatele těchto stránek, a se zasíláním informací o jeho produktech a službách. Bližší informace o zpracování a ochraně osobních údajů a právech dotyčné osoby, jsou uvedeny zde