Jonášova metoda

Be Lenka logo Be Lenka
05.10.2018
Jonášova metoda

Jonášova metoda početí je metoda, kterou v druhé polovině minulého století vyvinul uznávaný slovenský lékař Eugen Jonáš.

Podle rozhovorů, které si můžete přečíst na internetu, bylo cílem dnes už téměř 90 - letého psychiatra Eugena Jonáše z Nových Zámků pomoci ženám, které nemohly otěhotnět. Jak říká, každá žena může počít přirozeným způsobem, jen třeba vědět kdy.

Jeho metoda výpočtu plodných dní se odvíjí od data, času a místa narození ženy. Na základě těchto údajů umí vypočítat, který den v měsíci je pro ženu z pohledu plodnosti nejideálnější. Zároveň je možné touto metodou zjistit i pohlaví dítěte a vyhnout se případným zdravotním rizikům.

Své výpočty plodnosti ověřoval celých 35 let na tisících ženách, přičemž až v 98 procentech byl úspěšný. A to je v oblasti medicíny a přírodních věd opravdu ohromné ​​číslo.

Jak funguje Jonášova metoda?

Jonášova metoda početí vychází z astrologie, konkrétně se opírá o vzájemné postavení Slunce a Luny v momentě narození ženy a nalezení data, kdy bude mezi oběma tělesy opět stejný fázový úhel.

Na základě údajů o narození ženy je možné vypočítat její biorytmy. A na základě světových biorytmů, které také ovlivňují její plodnost, se dá zjistit, v jaký den měsíce by se pár měl pokusit zplodit potomka.

Podle doktora Jonáše má každá žena plodné dny a pokud je z fyziologické stránky zcela v pořádku (pohlavní orgány, děloha, atd) a její partner má dobrý spermiogram, nic jí nebrání, aby přirozeně otěhotněla.

S Jonášovou metodou pracují mnohé kliniky na celém světě. Kalkulačku na plodné dny podle jeho metody najdete i na internetu. Nakolik je hodnověrná, je ale otázkou ...

Popřípadě můžete vyzkoušet i Čínský kalendář početí nebo se inspirovat radami, jak počít kluka nebo jako počít holku

Přihlaste 5% se k odběru našeho newsletteru

a získejte 10% slevu na Váš první nákup, exkluzivní nabídky a nejnovější informace.

Zajímají mě

Kliknutím na "PŘIHLÁSIT" souhlasíte se zařazením vaší emailové adresy do databáze provozovatele těchto stránek, a se zasíláním informací o jeho produktech a službách. Bližší informace o zpracování a ochraně osobních údajů a právech dotyčné osoby, jsou uvedeny zde